V ČR nastupujú opäť kampeličky - Vechter, Juraj
Sporiteľné úverové družstvá sústreďujú financie svojich členov a poskytujú im úvery. Majú výhodnejšie úroky a nižšie poplatky ako banky. História úverových družstiev na Slovensku. Úverové družstvá v USA. V Česku začínajú opäť vznikať úverové družstvá.