Súradnice stability slovenskej meny. 8 - Kráľ, Miloš
Záver seriálu venovaného konvertibilite slovenskej koruny, zavedenej od 1.10.1995. Nebezpečenstvo pre národné ekonomiky: výkyvy cien, pohyblivé kurzy, útok špekulatívneho kapitálu na národnú menu. Obrana proti rizikám - poznanie zákonitostí fungovania systému pohyblivých menových kurzov.