Druhý polrok na peňažnom, devízovom a kapitálovom trhu SR Príloha Hospodárskych novín - Šnajdr, R.
Faktory ovplyvňujúce slovenský kapitálový trh v druhom polroku 1995. Dobré makroekonomické výsledky a intervenčná politika NBS stabilizovali medzibankový trh. Nižšie úrokové sadzby v Japonsku, USA a Nemecku - dôsledok nedostatočnej ekonomickej výkonnosti.