Firmy a kapitálový trh
Firmy a kapitálové trhy v SR a vo svete. Obchodovanie na kapitálovom trhu: RM-Systém Slovakia, BCPB. Peňažné a devízové trhy. Banky a poisťovne. Investície a privatizácia. Komodity na svetových trhoch: farebné kovy, zlato, striebro, pšenica, ropa a ropné produkty. Databanka.