Mimoburzový trh oddnes s vlastnými indexmi Príloha Hospodárskych novín - Stančík, M.
RM-Systém Slovakia zavádza od 2.10.1995 pre obchodovanie v priebežnej aukcii v reálnom čase akciové indexy kapitálového trhu RM-S 100, RM-S Industrial a RM-S Fond. Spätný výpočet ich hodnôt od 1.1.1995. Kritériá pre výber spoločností do jednotlivých indexov.