Maďarsko - Lajčiaková, D.
Z obsahu mimoriadnej sekcie Trendu: Maďarská republika vo faktoch a číslach. Daňový systém, privatizácia, obchodné komory. Maďarský bankový systém. Rozporný hospodársky rozvoj Maďarska v roku 1994. Konferencia o cezhraničnej spolupráci a jej zameranie. Slovensko-maďarský obchod v roku 1994. Maďarský cestovný ruch a jeho problémy. Vstup Maďarskej Exter Bank (Maďarská zahraničnoobchodná banka (MZOB) na Slovensko. Dôležité adresy v Maďarskej republike.