Podle MMF se zrychlí příliv kapitálu do střední a východní Evropy Výhled světové ekonomiky podle MMF
Polročný výhľad svetovej ekonomiky (World Economic Outlook, WEO) podľa MMF. Oživenie v svetovej ekonomike, ktoré spôsobilo nárast reálnych úrokových sadzieb. Hospodársky rast vo vyspelých krajinách. Svetový rast HDP. Vývoj platobnej bilancie vo vyspelých štátoch. Hospodárska situácia v rozvojových krajinách a v krajinách transformujúcich sa na trhovú ekonomiku. Situácia v Rusku. Predpoveď spomalenia finančných tokov do rozvojových krajín v r.1995-1996.