Stretol sa rok s rokom - Košnár, Jozef
Analýza stavu slovenského hospodárstva za rok 1995. Hlavné ekonomické ukazovatele: HDP, inflácia a nezamestnanosť. Rozpočtové hospodárenie. Problémy podnikovej sféry. Prognózy na rok 1996. Výdavky štátneho rozpočtu navrhnuté na rok 1996. Tieňová ekonomika.