Slovenská privatizace pomalu a uvážlivě - Ferenc, J.
Filozofia veľkej privatizácie v SR. Privatizácia kupónovou metódou. Revízia privatizačných rozhodnutí zo strany FNM SR. Stratégia v privatizácii podľa Mečiarovej vlády. Zahraničný kapitál v SR. Majetková účasť FNM SR. Rozdelenie akciových spoločností podľa percentuálnej účasti FNM SR k 31.1.1995. Spôsoby privatizácie v prvej vlne veľkej privatizácie, najčastejšie metódy.