Transformace, stabilizace a růst - Žák, Milan
Na Ekonomickosprávnej fakulte Masarykovej univerzity v Brne sa konala medzinárodná ekonomická konferencia "Transformace, stabilizace a růst". Na konferencii sa zúčastnilo vyše 50 hostí z fakúlt ekonomického zamerania z ČR, SR a USA. Referáty sa týkali problematiky transformujúcich sa krajín východnej a strednej Európy. Medzi inými odznel aj referát Doc. V. Bacovej: "Problémy realizácie rozvojovej stratégie v transformovaných ekonomikách".