Väčšinu zamestnaneckých akcií hodlá ministerstvo privatizácie vydať manažmentom - Hajko, J.
Zásady riešenia účasti zamestnancov na privatizácii podnikov. Predaj majetku v prospech podnikového manažmentu alebo akciovej spoločnosti založenej zamestnancami podniku. Emisia zamestnaneckých akcií.