Viackriteriálne a viacúrovňové vyhodnocovanie výrobných kapacít priemyselných podnikov v Slovenskej republike - Fendek, Michal
Možnosti využitia modelových prístupov pri vyhodnocovaní a porovnávaní miery efektívnosti výrobných kapacít vybraných priemyselných podnikov. Metodika modelovania preferencií v sústave výrobných jednotiek. Stručná charakteristika metód triedy PROMETHEE a programového systému M3V. Model viackriteriálneho vyhodnocovania miery efektívnosti výrobných kapacít vybraných podnikov a výsledky experimentov s týmto modelom.