Hodnocení informačních produktů pro marketingový výzkum - Chalupský, V.
Výsledky prieskumu zameraného na hodnotenie informačných produktov pre marketingový prieskum v Českej republike. Zameranie prieskumu, ciele a metodika. Výsledky: rozdelenie firiem podľa druhu poskytovaných produktov, hodnotenie celkovej kvality jednotlivých produktov, celkové hodnotenie trhu marketingových informačných produktov.