Poziční mapa konkurence na trhu piva - Spáčil, V.
Výsledky prieskumu trhu o predaji vybraných značiek piva v Českej republike. Pozičná mapa ostravského trhu piva - výsledok porovnania indexu ceny a úrovne necenových faktorov piva (dostupnosť, image a tradícia značky).