Blíži sa čas príchodu jednotnej európskej meny - Dubach, D.
Rozhovor časopisu Cash s finančným expertom M. Allespeckom o devízovom vývoji a príčinách silného poklesu amerického dolára. Riziká ohrozenia likvidity bánk vyplývajúce z menšieho počtu investorov. Vplyv intervencií centrálnej banky na podporu kurzu dolára. Prognózy na začiatok roku 1996. Nevyhnutnosť zavedenia Európskeho menového systému. Výhoda francúzskeho franku pred tradičnou menou euromenového systému - nemeckou markou. Perspektívy vývoja švajčiarskeho franku.