Vyhláška Ministerstva financií Slovenskej republiky a Národnej banky Slovenska
Pokračovanie Vyhlášky Ministerstva financií SR a Národnej banky Slovenska č.203/1995 Z.z. z 26.9.1995, ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia Devízového zákona. Príloha č. 4, 5 a 6.