Vyhláška Ministerstva financií a Národnej banky Slovenska
Pokračovanie vyhlášky Ministerstva financií SR a Národnej banky Slovenska z 26.9.1995, ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia Devízového zákona. Klasifikácia právnej normy. Číselník kódov krajín.