Vyhláška, ktorou sa vykonáva Devízový zákon
Úplné znenie vyhlášky Ministerstva financií Slovenskej republiky a Národnej banky Slovenska č.203/1995 Z.z., ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia devízového zákona. Opatrenie NBS č.7 z 25. sept. 1995 o ponukovej povinnosti právnických osôb. Opatrenie NBS č.5 z 25. sept. 1995 o postupe pri platbách do zahraničia. Opatrenie NBS č.6 z 25. sept. 1995 o predaji devíz občanom.