Dokumenty Evropské unie
Priority talianskeho predsedníctva v Rade Európskej únie. Priebežná správa o vplyve rozširovania o pridružené krajiny strednej a východnej Európy na politiku Európskej únie v jednotlivých oblastiach, ktorú komisia predkladá Európskej Rade.