EÚ: Pokrok v uplatňovaní Bielej knihy ovplyvní rokovania o vstupe do únie - Hajšel, R.
Summit Európskej únie schválil dokument o príprave pridružených krajín zo strednej a východnej Európy na integráciu do vnútorného trhu EÚ. Príprava ekonomiky na pravidlá EÚ. Uplatnenie Bielej knihy a potrebné legislatívne zmeny.