Plán práce Evropské komise - Peltrám, A.
Obsah pracovného plánu Európskej komisie - výstavba ekonomiky, vytvorenie hospodárskej a menovej únie, posilnenie hospodárskej, regionálnej a sociálnej politiky, vytvorenie únie a jej riadenie, príprava medzivládnej konferencie k ďalšiemu rozvoju únie v r.1996.