Základy práva životného prostredia. 20 - Košičiarová, Soňa
Zákony a právne predpisy upravujúce základy práva životného prostredia. Regulácia povinností právnických a fyzických osôb vykonávať v rámci podnikateľskej činnosti vyhľadávanie, prieskum alebo dobývanie výhradných ložísk, alebo inú banskú činnosť. Povinnosti týchto organizácií v zmysle banského zákona.