Základy práva životného prostredia. 24 - Košičiarová, Soňa
Právne predpisy, zákony, tvoriace základy práva životného prostredia. Právna regulácia spôsobu zaobchádzania s chemickými prípravkami a ich zaradenie do príslušnej kategórie.