Normatívna kodifikácia kontroly v samospráve - Hrnčiar, D.
Pôsobnosť a zameranie kontrolnej činnosti v podmienkach samosprávy a jej definícia v zákonoch. Chýbajúca organizačno-právna a metodická norma v systéme kontroly v komunálno-politickej sfére. Koncepcia uvažovanej normy. Obsah zásad, ktoré boli vydané ako norma. I. časť: Kontrolná pôsobnosť. II. časť: Kontrolný poriadok. Niektoré hodnotiace pohľady.