Pracovnoprávne vzťahy v miestnej štátnej správe - Thurzová, Marta
Pracovnoprávne vzťahy miestnej štátnej správe v zmysle Zákonníka práce a v niektorých osobitných predpisoch. Zamestnávateľ a postavenie štatutárneho orgánu v pracovnoprávnych vzťahoch. Osobitosti obsadzovania do funkcie prednostov okresných a obvodných úradov.