Vzdelávanie vo verejnej správe. 1 - Bartková, E.
Prijatie koncepcie vzdelávania vo verejnej správe, ktorú vypracoval odbor miestnej štátnej správy a samosprávy MV SR so zástupcami Školy verejnej správy birminghamskej univerzity. Informácie o vzdelávaní vo verejnej správe v Anglicku. Rozdielny kariérny postup pracovníkov ústrednej vlády a pracovníkov samosprávy. Postup odbornej prípravy špecialistov, prierezových pracovníkov - manažérov. Vzdelávanie pracovníkov národnej vlády. Postavenie Školy pre verejnú politiku v Birminghame.