Vzdelávanie vo verejnej správe. 2 - Bartková, E.
Vzdelávanie vo verejnej správe v Anglicku. Pod názvom CIPFA - Inštitút pre verejné financie funguje organizácia, ktorá poskytuje širokú škálu základných služieb zameraných na uspokojenie potrieb manažérov. Aktivity tejto organizácie v oblasti vzdelávania formou vysokoškolského štúdia. Civil Service College - vzdelávanie pracovníkov v stredných, vyšších funkciách a funkciách na vysokej úrovni. The Local Government Management Board a jej vzdelávací program. County Concil - výchova a vzdelávanie sociálnych pracovníkov.