Transformácia systému sociálneho zabezpečenia. 5 - Rusiňák, Peter
Ďalšia časť rozhovoru s JuDr. P.Rusiňákom v ktorom sa vyjadruje k jednotlivým okruhom návrhu zákona o sociálnom poistení. Podmienky vzniku nároku pomerného a tzv. mimoriadneho starobného dôchodku. Okruh otázok vymeriavania výšky starobného dôchodku. Podmienky pre nárok na invalidný a čiastočný invalidný dôchodok. Podmienky nároku na vdovský dôchodok.