Všeobecné problémy Všeobecnej Milióny poistencov, miliardy poistného a miliónové dlhy štátnej zdravotnej poisťovne - Krištofičová, Dagmar
Finančné problémy Všeobecnej zdravotnej poisťovne (VŠZP). Informačný systém VŠZP. Účelové fondy VŠZP.