Prvý komerčný úverový program na financovanie štúdia MBA - Matyáš, J.
Medzinárodný úverový program Európskej banky pre obnovu a rozvoj (EBRD) pre obyvateľov strednej a východnej Európy na financovanie jednoročného štúdia manažmentu na francúzskom inštitúte INSEAD do r.1997. Podmienky prijatia, jazykové požiadavky. Forma štúdia, študijné podmienky. Rozdelenie štúdia. Najdôležitejšia podmienka na získanie úveru.