Niektoré úvahy o stave životného prostredia v SR Príloha Hospodárskych novín
Devastácia životného prostredia a investície vynaložené v SR na financovanie ochrany životného prostredia. Údaje o vývoji kvality životného prostredia a faktorov, ktoré ho ovplyvňujú.