Spotreba liekov a hranice liekovej politiky - Tomek, D.
Vplyv úsporných opatrení a reštrikcií v spotrebe liekov na náklady v iných oblastiach zdravotníctva. Pomer nákladov na lieky v porovnaní s celkovými nákladmi na zdravotníctvo. Vývoj nákladov na lieky od r. 1989 v SR. Situácia v oblasti liekovej politiky. Potreba dlhodobo koncipovaných opatrení smerom k ovplyvneniu lekára a pacienta.