Chcú profitovať z odpadu - Gurka, Š.
Riaditeľ š.p. Zberné suroviny Prešov Ing. Štefan Gurka o hospodárení a podnikaní s druhotnými surovinami (papier, meď). Nedostatky odpadového hospodárstva v SR. Štátne a súkromné výkupne.