Energia sa nedá vyrábať bez rizika Trend - utlmovanie klasických a presadzovanie jadrových elektrární - Dittelová, G.
Výrobca, zabezpečovateľ prenosu a veľkoobchodný dodávateľ elektrickej energie v SR - Slovenské elektrárne. Regulačné schopnosti atómových elektrární. Predpokladaný vývoj štruktúry výroby elektrickej energie do r.2000. Prechod na ekologickejšiu výrobu energie. Hlavnou úlohou je pri výrobe elektrickej energie je spoľahlivá a bezpečná výroba. Sedem stupňov jadrových udalostí.