Marketing v distribuční energetické společnosti - Kutmon, M.
Úloha marketingu v distribučnej energetickej spoločnosti. Skúsenosti so zavádzaním marketingu v a.s. Severomoravská energetika v Ostrave. Kľúčové oblasti spoločnosti predávajúcej elektrickú energiu: analýza trhu, obchodné akcie, poradenstvo a obchodná komunikácia.