Sami často nevieme, za čo vlastne platíme - Štrbáková, T.
Výsledky omnibusového výskumu verejnej mienky o úprave cien elektrickej energie, ktorý robil Metodicko-výskumný kabinet Slovenského rozhlasu pre Slovenské elektrárne, a.s., v júli 1995.