Zmluvné zvýkonnostnenie energetiky. 2 - Kučera, Milan
EPC - Energy Performance Contracting (zmluvné zvýkonnostnenie energetiky) - jeden z moderných spôsobov na výrazné zníženie prevádzkových nákladov a zvýšenie produktivity práce v energetike. Ďalšie zo šiestich krokov pri zavádzaní EPC. Prínosy systému. Odlišnosti EPC od tradičných postupov. Energetický audit. Technické riziko.