Štart JE Mochovce: jún 1998 - Česnek, K.
Generálny riaditeľ Slovenských elektrární (SE) a.s., Karol Česnek o výrobe, spotrebe a budúcich cenách elektrickej energie. Reakcia SE na rast spotreby energie. Vplyv pripojenia prenosovej sústavy SE na UCPTE (Únia pre koordináciu výroby a prenosu elektrickej energie). Uvedenie Jadrovej elektrárne Mochovce (EMO) do prevádzky. Finančné úlohy SE a ceny elektrickej energie.