Kremnickí baníci sa chcú na európskom trhu presadiť finalizovanými výrobkami - Gossányi, Vojtech
Kremnická banská spoločnosť, s.r.o. chce v budúcnosti ťažiť bentonit a predávať hotové výrobky z bentonitu v zahraničí v spolupráci so spoločnosťou Marketing and Trading. Široké využitie bentonitu. Konkurencia. Ďalšie plány spoločnosti.