Experti zastupujúci podnikateľov nesúhlasia so zasahovaním štátu do vlastníckych vzťahov
Z obsahu: Združenie podnikateľov Slovenska bude mať zástupcu v legislatívnej rade. Založili Združenie priameho predaja SR. Privatizačný príbeh spolumajiteľov s.r.o. Svik netrápi - dnes zháňajú zamestnancov. Felicia Combi mala svetovú premiéru.