Podnikatelia oceňujú nezávislosť Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory
Z obsahu: Program podpory rozvoja priemyselnej výroby na báze domácich surovín. Veľkoobchod môže byť aj malý a pružný. Daňový poradca o povinnostiach podnikateľov.