Moderné riadenie sa musí dostať z učebníc do podnikovej praxe - Cvečka, Ľ.
Cyklus seminárov "Slovenský podnik na prahu tretieho tisícročia v medzinárodnom kontexte" - poriadaný poradenskou spoločnosťou Energoinfo, a.s. a Ekonomickou univerzitou v Bratislave. Teória a prax slovenských podnikov. Zámena pojmov - nesprávna interpretácia pojmu marketing v niektorých podnikoch. Medzinárodný kontext seminára zaručuje firma Energoinfo - podpora podnikov v strednej a východnej Európe, najmä podniky služieb, pri riadení podnikových zmien.