Názory na podstatu stratégie - Zolcerová, V.
Niekoľko definícií stratégie v doterajšej teórii manažmentu. Poňatie stratégie ako: výrobkovo-trhová orientácia, výsledok racionálneho plánovacieho procesu, stratégia v manažmente, základný faktor úspešnosti podnikania.