Presadí sa v myslení manažérov? - Ončák, Peter
Tajomník Spoločnosti pre projektové riadenie (PR) Ing. Peter Ončák o súčasnom neuspokojivom stave vo využívaní PR v SR. Vrcholná európska organizácia PR - International Project Management Association (IPMA). Strešná organizácia PR v USA - Project Management Institute (PMI). Činnosť Spoločnosti pre PR. Rozšírenie PR medzi našimi manažérmi.