Majetek - závazky - jmění - Bernat, F.
Definícia majetku, záväzkov, obchodného imania a čistého obchodného imania podľa Obchodného zákonníka a Zákona o účtovníctve. Vymedzenie hlavných pojmov v podnikovom účtovníctve.