Medzinárodné účtovníctvo. 5 - Francúzsko - Daniel, Peter
Hlavné zásady francúzskeho účtovníctva, ktoré patrí do prvej, rozvinutejšej skupiny latinských účtovných systémov. Vývoj francúzskeho účtovníctva. Formy podnikania vo Francúzsku.