Účtovné odpisy ako súčasť ekonomického rozhodovania - Ciliková, O.
Vplyv spôsobu odpisovania investičného majetku na výšku daňového základu. Funkcie a úlohy odpisov. Účtovný odpis dáva prehľad o skutočnom opotrebení hmotného a nehmotného investičného majetku. Metódy odpisovania.