Kvalita - rozhodujúci faktor komerčného úspechu podnikateľského subjektu - Kollár, Vojtech
Podstata a význam systému kvality. Systémové riadenie kvality vymedzujú normy radu 9000. Porovnanie starých a nových prístupov ku kvalite. Prvky systému kvality. Štruktúra prvkov systému kvality (ISO 9000, ISO 9001, ISO 9002, ISO9003, ISO 9004). Vertikálne väzby zodpovednosti za kvalitu a systém kvality.