Quality Strategy in the Development of Business - Leščišin, Michal
Rozhodujúcim predpokladom na dosiahnutie komerčných a ekonomických cieľov podnikateľskej jednotky je kvalita. Analýza siedmich hlavných zložiek stratégie kvality. Medzinárodné predpoklady rozvoja kvality a nadväzne na to štátny systém starostlivosti o kvalitu. Náčrt praktického postupu pri certifikácii kvality podľa medzinárodných kritérií.