Rozsiahle aktivity - Hudacký, J.
Aktivity Regionálneho poradenského a informačného centra (RPIC) v Prešove, nezávislej neziskovej verejnoprospešnej inštitúcie. Podpora budovania malých a stredných podnikov s ohľadom na potreby regiónu Prešov s cieľom jeho konkrétneho rozvoja. Poradenská činnosť prostredníctvom konzultácií pre podnikateľov. Vzdelávacie aktivity RPIC, publikačná činnosť, spolupráca s inštitúciami v záujme podpory MSP, kontakty so zahraničním.